DESPRE NOI

 

Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator. Creat special pentru copii, acestia își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

 

Având peste 1200 de metri pătrați de distracție pentru ei, copiii se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propriul oraș imaginar. Și vor pleca cu zâmbetul pe buze și multe de povestit!

KIDDO PLAY ACADEMY DESPRE
KIDDO este menționat în dicționare de termeni moderni ca cineva care este vizibil mai mic decât tine, dar cu suficiente calități intelectuale încât să aibă ce e mai bun din ambele părți; istețimea unui adult și trăsături drăguțe, combinate cu reacții și gesturi copilărești care îi fac pe cei din jur să zâmbească.

AUGMENTED REALITY WALL

Prima platforma de joaca interactiva pentru pereti de catarat din lume – aceasta tehnologie mereu in evolutie incurajeaza copii de la 3 ani in sus sa faca miscare inteligenta si sa isi antreneze intuitia.

TORNADO

Infrunta furtuna si toate obstacolele pentru a prinde cat de multe biletele poti in 60 de secunde! Atentie: poti castiga!
KIDDO-Climbing

CLIMBING MANIA

Cel mic vrea sa experimenteze catararile? Noi ii oferim un mediu complet sigur, fara prea multe restrictii. Se poate întrece cu prietenii până în vârf sau să urce pe cel mai înalt zgârie-nori!
KIDDO-Adventure

ADVENTURE PLAY

Un oras în miniatură construit din piese moi de burete, pentru urcușuri și coborâri în completă siguranță, pe super tunele și tobogane luuuungi!
KIDDO-Art-Smart

ART SMART

Micutul tau este un artist? Incurajeaza-l sa isi exprime creativitatea! Noi ii punem la dispozitie o gama larga de ustensile si o mini expozitie in care talentul ii va fi admirat!
KIDDO-Show-Time

SHOW TIME

Locul unde micile staruri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri, în fața familiei și prietenilor!
KIDDO-Champions

CHAMPIONS ARENA

Întreaga familie poate să participe la probe fizice, prin care să se compare cu profesioniștii din marile competiții. Cât de sus puteți să săriți? Cât de repede puteți să alergați?
KIDDO-Cool-Bricks

COOL BRICKS

Construiește! Dărâmă! Repară! Ajută-ți copilul să construiască și să inventeze mașini, mori de vânt și alte obiecte amuzante din cărămizi colorate!

IMAGINATION PLAY

Micii designeri și arhitecți își pot lăsa creativitatea să zburde jucându-se cu piesele albastre din care pot construi orice își imaginează!
KIDDO-Fun-Science

FUN SCIENCE

De la proiectarea unor avioane de hârtie și până la experimente de fizică cu magneti, copiii explorează într-un mod distractiv misterele științei!
KIDOO-Party-City-Icon

PARTY CITY

Plănuiești o petrecere sau un eveniment pentru școală? Oricare ar fi nevoile tale, te putem ajuta să creezi amintiri minunate în unul dintre cele trei spații special destinate petrecerilor.
KIDDO-LaserMaze

LASER MAZE

Transforma-te intr-un mic Ninja si testeaza-ti agilitatea impotriva timpului, stregurandu-te printre razele laser. Crezi ca poti parcurge misiunea suficient de repede incat sa ajungi in Top 10?
KIDDO-Tots-Area

TOTS AREA

Buburuzele sub 3 anisori se pot distra cu puzzle-uri senzoriale, in mini piscina cu bile, caruselul muzical sau pianul care scoate sunete atunci cand sari de pe o clapa pe alta!
KIDDO-Cool-Games

COOL GAMES

Cu o colectie potrivita pentru cei mici de jocuri video de sport si actiune, statiile noastre customizate incurajeaza miscarea si munca in echipa!
KIDDO ESCAPE ROOMS PENTRU COPII

ESCAPE ROOMS

Folosind intuitia si inteligenta colectiva a echipei, trebuie sa descifrati toate indiciile pentru a gasi Comoara  Piratilor sau inventia magica din Laboratorul Trasnit. Copiii peste 6 ani se pot bucura de experienta intr-un grup de 3-8. Daca se impotmolesc, animatorii vor fi acolo sa ii ajute sa descopere misterele camerelor!