Skip to main content

DESPRE NOI

 

Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator. Creat special pentru copii, acestia își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

 

Având peste 1200 de metri pătrați de distracție pentru ei, copiii se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propriul oraș imaginar. Și vor pleca cu zâmbetul pe buze și multe de povestit!

KIDDO PLAY ACADEMY DESPRE
KIDDO este menționat în dicționare de termeni moderni ca cineva care este vizibil mai mic decât tine, dar cu suficiente calități intelectuale încât să aibă ce e mai bun din ambele părți; istețimea unui adult și trăsături drăguțe, combinate cu reacții și gesturi copilărești care îi fac pe cei din jur să zâmbească.

CITY ADVENTURE

Un oras în miniatură construit din piese moi de burete, pentru urcușuri și coborâri în completă siguranță, pe super tunele și tobogane luungi!

TOTS AREA

Buburuzele sub 3 anișori se pot distra cu puzzle-uri senzoriale, în mini piscina cu bile, caruselul muzical sau sărind pe pianul cântăreț!

SHOW TIME

Locul unde micile star-uri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri, în fața prietenilor!

ART SMART

Ai acasă un mic artist? Incurajează-l să își exprime creativitatea cu o gamă largă de ustensile și o mini expozitie unde talentul să îi poată fi admirat!

KINETIC SAND

98% nisip si 2% magie = o experiență senzoriala inedita! Degețelele micuțe si curioase îl pot modela într-o mulțime de forme interesante!

COOL BRICKS

Construiește! Dărâmă! Repară! Cel mic va găsi o mulțime de piese colorate cu care să inventeze mașini sau mori de vânt!

CONSTRUCTION ZONE

Micii arhitecți își pot lăsa creativitatea să zburde construind orice își imaginează din piesele albastre ingenioase într-un mini-șantier!

JUMPIN’

Micutii jucatori sar peste coarda din laser pentru a aprinde literele cuvantului ‘Jackpot’. Atunci cand se lumineaza tot cuvantul, castigi!

SUPERMARKET

Micutii își vor explora imaginația jucând rolurile de casier, client dar si bucătar, în timp ce socializează cu alți “adulti in devenire”.

MINI BOWLING

Pista de bowling special gândită pentru copii, cu pardoseală nealunecoasă și bări ajutătoare încurajează spiritul de competiție dar și simțul de realizare!

LASER MAZE

Mini-Ninja îsi va testa reflexele și agilitatea împotriva timpului, stregurându-se printr-o padure de raze laser, precum eroii din filme!

AUGMENTED REALITY WALL

Prima platformă interactivă pentru pereți de cătărare, această tehnologie mereu în schimbare, îincurajează copiii să facă miscare inteligentă.

CLIMBING MANIA

Micii cățărători se vor întrece cu prietenii până în vârful pânzei de păianjen și vor păsi pe cel mai înalt zgârie-nori, în completă siguranță!

PARTY CITY

Organizezi o petrecere sau un eveniment pentru școală sau firma? Suntem aici să realizăm amintiri minunate în unul dintre cele 3 spații de petreceri.