Skip to main content

DESPRE NOI

 

Kiddo Play Academy este un loc de joacă educativ cu un concept unic și inovator. Creat special pentru copii, acestia își pot dezvolta abilitățile, talentele și cunoștințele exact așa cum le place lor – prin joacă și experiențe noi.

 

Având peste 1200 de metri pătrați de distracție pentru ei, copiii se vor îmbarca într-o călătorie de neuitat în propria jungla imaginara. Și vor pleca cu zâmbetul pe buze și multe de povestit!

KIDDO PLAY ACADEMY DESPRE
KIDDO este menționat în dicționare de termeni moderni ca cineva care este vizibil mai mic decât tine, dar cu suficiente calități intelectuale încât să aibă ce e mai bun din ambele părți; istețimea unui adult și trăsături drăguțe, combinate cu reacții și gesturi copilărești care îi fac pe cei din jur să zâmbească.

JUNGLE ADEVENTURE

O junglă în miniatură, construită din piese moi de burete, pentru ‘expediții’ sigure, dar distractive. Super obstacole și toboganul cu saltele gogoasă abia ii asteaptă!

TOTS AREA

Buburuzele sub 3 anișori se pot distra cu puzzle-uri senzoriale, în mini toboganul cu piscină de bile, caruselul muzical sau trambulina mișcatoare!

ROLE PLAY

Micutii își vor explora imaginația jucând rolurile de bucătar, grădinar sau constructor, în timp ce socializează cu alți „adulti in devenire”.

FUN SCIENCE

De la proiectarea unor avioane de hârtie și până la experimente de aerodinamica sau magnetism, copiii explorează într-un mod distractiv misterele științei!

TREE HOUSE

Cele mai frumoase povești așteaptă să fie citite în casuța din ‘copac’! De acolo, cei mici vă vor face cu mana și trimite cele mai dulci zambete!

KINETIC SAND

98% nisip si 2% magie = o experiență senzoriala inedita! Degețelele curioase îl pot modela într-o multime de forme și vor descoperi rămășițele ascunse ale dinozaurilor!

SHOWTIME

Locul unde micile star-uri își pot pune în valoare cele mai bune mișcări, se pot costuma și pot interpreta roluri, în fața familiei și a prietenilor!

MINI BOWLING

Pista de bowling special gândită pentru copii, cu pardoseală nealunecoasă și bări ajutătoare încurajează spiritul de competiție dar și simțul de realizare!

FUNKY GAMES

Cu o colectie de jocuri video de sport si acțiune potrivită pentru cei mici, stațiile noastre customizate încurajează gândirea strategică și munca în echipă!

LASER MAZE

Indisponibil temporar, facem UPGRADE la o noua versiune!
Micuțul tău se transformă într-un Ninja și iși testează agilitatea împotriva timpului, strecurându-se printre razele laser din vulcanul zâmbăreț, înainte ca acesta să erupă!

CLIMBING MANIA

Micii cățărătorii se vor distra urcându-se până în vârful vrejului de fasole gigant sau pe cel mai prietenos dinozaur, în completă siguranță!

MONKEY BISTRO

Maimuțelele tale vor găsi un meniu diversificat special conceput pentru burtici mici, în timp ce tu poți savura o cafea sau ceva racoritor la tiki-bar.

PARTY FOREST

Organizezi o petrecere sau un eveniment pentru școală sau firma? Suntem aici să realizăm amintiri minunate în unul dintre cele 3 spații destinate petrecerilor.