Skip to main content

PETRECERI COPII

La Kiddo Play Academy organizam cele mai frumoase petreceri aniversare pentru micutii tai! Unul dintre cele mai mari locuri de joaca acoperite din Bucuresti, Kiddo este locatia ideala pentru petrecareti micuti dar plini de viata! Noi ne asigurăm că planificarea unei petreceri este cât mai ușoară, în așa fel încât tu să te bucuri alături de micuţii sărbătoriţi și invitaţii voștri. Pachetele noastre includ: invitatii, decoratiuni tematice, face-painting, meniu si multe alte surpirze pentru cei mici!

Și, pentru că nu doar zilele de naștere sunt motive de bucurie, organizăm și serbări școlare, evenimente de firmă sau private sau zile onomastice.

Pentru a accesa oferta noastra completeaza detaliile AICI sau scrie-ne la petreceri@kiddo.ro iar specialiștii noștri in evenimente vor fi bucuroși să transforme toate dorinţele tale într-un eveniment minunat!

De ce sa petreceti la Kiddo?

Acces la zonele noastre de joaca

In functie de tipul pachetului ales, cei mici vor avea acces la multe atractii inedite care le vor testa imaginatia, atentia si forma fizica.
Mai multe despre zonele de joaca, aici.

Spatiu dedicat pentru invitati

Micutii sarbatoriti isi vor invita prietenii la o masa pe cinste in camera lor special amenajata! In functie de preferinte, aceasta poate fi decorata in tematica preferata.

Animatori pusi pe distractie

Grupurile de copii vor avea parte de unul sau mai multi entertaineri care vor fi mereu alaturi de ei. Acestia ii vor ghida si antrena cu drag pe cei mici pentru o experienta de neuitat!

Meniu diversificat de mancare si racoritoare

Micutii gurmanzi se pot delecta la petreceri cu multe optiuni de snack-uri sanatoase care le vor da energie pentru joaca! Pachetele pot include si bauturi racoritoare nelimitate pe durata evenimentului!

Detalii care fac diferenta

Spectacol de magie, gustari pentru adulti, fotograf, animatori costumati, tort, candybar sau masina de popcorn sunt doar cateva dintre serviciile de care ne putem ocupa pentru o super petrecere!

Zambetele sunt garantate

Petrecerile sunt cele mai asteptate momente din an pentru toti copiii iar nimic nu ne bucura mai mult decat sa ii facem sa zambeasca!