Skip to main content

Regulament Kiddo Play Academy

 • Accesul în locul de joacă se poate face numai după luarea la cunoștință a prezentului regulament, parafată prin furnizarea datelor de mai jos și semnarea documentului sau acceptarea lui in formatul online de pe site
 • La înregistrare părintele acceptă întreaga responsabilitate pentru siguranța copilului și este de acord că atât Kiddo Smart Play ( locatia Baneasa) si Kiddo Parklake (Mall Parklake), cât și angajații și colaboratorii săi sunt absolviți de orice răspundere pentru orice accident, prejudiciu sau boli suportate în timpul vizitei la locul de joacă.
 • Părintele/Adultul însoțitor este obligat să completeze datele solicitate pentru înregistrare
  – Nume și prenume părinte/aparținător
  – Număr de telefon de contact
  – Nume și prenume copil
  și să păstreze bonul aferent brățării copilului, pe care îl va prezenta la preluarea acestuia. Singura excepție de la această regulă este cazul în care se primesc instrucțiuni precise, în scris, de la adultul însoțitor din momentul înregistrării, care indică faptul că o altă persoană va prelua acel copil și va furniza datele de identificare ale acesteia.
 • Prezentul regulament trebuie însușit și respectat de copii și de către însoțitorii adulți, de fiecare dată când doresc accesul în locurile de joacă ale Kiddo Play Academy. În cazul nerespectării acestuia, ne rezervăm dreptul de a interzice accesul în incinta locului de joacă.
 • Accesul in spatiul Kiddo se va face dupa verificarea temperaturii.
 • Este obligatoriu dezinfectarea mâinilor cu dezinfectant avizat pe bază de alcool care va fi pus la dispoziție de catre ecihpa noastra.
 • Este obligatorie respectarea distanțării de minimum 1,5 m între persoane la intrarea în locație, la mese, la toalete și la ieșirea din locație.
 • In interiorul locatiilor noastre adultii sunt obligati sa poarte masca de protectie, cu exceptia celor care servesc masa.
 • Copiii sub 5 ani pot intra numai insoțiți de un adult și sub atenta supraveghere a acestuia.
 • Tălpile încălțărilor sunt purtătoare de microbi, pot răni alți copii și deteriora suprafețele și obiectele din zonele de joacă. De aceea, accesul în locul de joacă se face numai în șosete sau botoșei de interior. Încălțările vor fi puse în spațiile special amenajate (în cazul înlocuirii / furtului conducerea nu își asumă răspunderea pentru pagubele create).
 • Din respect și grijă pentru copii și părinții acestora, accesul copiilor ce prezintă simptome de îmbolnăvire (temperatură ridicată, răceală, boli ale copilăriei etc.) în incinta locului de joacă va fi restricționat, rezervându-ne dreptul de a le refuza accesul, pentru a preîntâmpina răspândirea afecțiunilor.
 • Siguranța și armonia sunt pe primul plan în locurile de joacă Kiddo Play Academy. Problemele de disciplină, violența fizică sau verbală dintre copii și/sau adulți și refuzul de conformare la regulile locului de joacă pot duce la excluderea părților implicate din incintă, fără a avea dreptul la vreun retur al taxelor de acces.
 • Nu este permis accesul cu mâncare sau băuturi din exteriorul locației.
 • Doar clienții care achiziționează un pachet de petrecere pot aduce tortul festiv pentru petrecerile desfașurate în incinta locului de joacă, acesta fiind obligatoriu însoțit de certificat de calitate de la producător, conform normelor de igienă și siguranță în vigoare.
 • Credem cu tărie că nimic nu trebuie să deranjeze jocurile copiilor. De aceea, accesul în zonele de joacă cu băutură, mâncare, gumă de mestecat etc. este total interzisă. Consumul acestora este permis doar în zona de mese special amenajată.
 • Conform normelor europene în vigoare, fumatul este strict interzis în orice spațiu din cadrul locurilor de joacă ale Kiddo Play Academy. Și nici țigările electronice, dispozitivele de vapping sau altele asemenea.
 • Și nouă ne plac animalele de companie. Totuși, pentru a respecta regulile de igienă și a preveni orice fel de accidente, accesul cu orice tip de animale de companie (cățel, pisică, iepure, păsări, hamster, iguană, pește, ponei etc.) în incinta locurilor de joacă este strict interzisă.
 • Accesul cu arme de orice fel, obiecte contondente, dure, ascuțite sau inflamabile este strict interzis. Nerespectarea acestei reguli duce la sesizarea imediată a autorităților competente prin apel la numărul de urgență 112.
 • Pentru menținerea unui mediu echilibrat și liniștit, copiii nu au voie să aducă bijuterii, jucării sau obiecte personale, inclusiv telefoane mobile, dispozitive electronice etc. în incinta locului de joacă. Pierderea sau distrugerea acestora nu poate fi imputată personalului Kiddo Play Academy.
 • Acceptanța, incluziunea și grija sunt trăsături de bază ale Kiddo Play Academy. Pentru ca totul să se desfășoare normal, accesul copiilor care au nevoie de îngrijiri speciale este permis numai însoțit de un adult responsabil și cu anunțarea prealabilă a personalului. În caz contrar, ne declinăm orice responsabilitate în cazul unor posibile incidente.
 • Curățenia locului de joacă este responsabilitatea și grija noastră. Totuși, avem nevoie de ajutorul dvs.: înainte de a intra în locul de joacă, precum și după folosirea toaletelor, este extrem de indicată spălarea ca atenție a mâinilor.
 • Atunci când capacitatea maximă a spațiului de joacă a fost atinsă, orice om în plus nu mai poate beneficia de întreaga noastră atenție și grijă. De aceea, în aceste cazuri, ne rezervăm dreptul de a limita accesul oricăror persoane suplimentare.
 • Distrugerea sau deteriorarea spațiului de joacă și/sau a echipamentelor ca urmare a nerespectării voite a instrucțiunilor primite, a neglijenței sau a utilizării necorespunzătoare a acestora poate duce la aplicarea unor măsuri  de recuperare a prejudiciului creat conform legii.
 • Indicațiile personalului nostru și regulile de siguranță sunt valoroase pentru păstrarea unui mediu plăcut și lipsit de incidente, în care toată lumea să se simtă bine. De aceea, ignorarea acestora poate duce la eliminarea elementelor perturbatoare din locul de joacă și interzicerea accesului ulterior.